Website ontwikkeling

 

  De beginfase

In de beginfase zullen uw wensen besproken worden, en kijken we of er specifieke wensen zijn die van toepassing zijn op de website. We communiceren liever teveel als te weinig om er zeker van te zijn dat al uw wensen gehoord worden.

Eenmaal al uw wensen zijn opgenomen kijken we of er reeds een huisstijl is. Verkoopt u bloemen? Dan zal een kleurrijke website extra aandacht trekken en alvast een indruk wekken dat u iets met kleuren doet.

Bent u zakelijk adviseur? Dan is een website die rustig oogt, met een duidelijke indeling belangrijk. U geeft uw klanten direct een goede indruk van uw werkzaamheden.

  Concept ontwerp

Vervolgens gaan we met alle verzamelde input van u opzoek naar de geschikte stijl. We maken vervolgens meerdere concepten, en presenteren deze aan u. We onderbouwen waarom welke stijl het beste past, en geven u graag advies. Eenmaal besloten zullen wij u ontwerp verder uitwerken.

  Op naar het uiteindelijke resultaat!

Zodra het ontwerp zo goed als af is, bespreken we nog specifieke wensen als u deze heeft opgegeven. Bijvoorbeeld het inbouwen van een afspraken systeem, aanmeldingsformulier of webshop.

U krijgt van ons de mogelijkheid om op ieder moment mee te kijken met de vorderingen die wij maken aan uw website. We geven u namelijk een link, waarmee u in realtime kunt volgen hoe uw website ervoor staat.

 

  Uw website gaat live

Zodra alles functioneert, de website is afgerond zullen we samen een datum afspreken dat uw website gelanceerd wordt voor publiek! Vanaf dat moment kan iedereen uw website bewonderen, en kunnen uw klanten gebruik maken van uw website.

 

  Maar wacht!

Dit is waar wij in vergelijking met onze concurrenten nog een stapje verder gaan. We stoppen namelijk niet als uw website online is. We geven u namelijk 30 dagen nazorg. Dat houd in dat wij nog altijd paraat staan om wijzigingen aan te brengen, of foutjes op te lossen.

U krijgt de eerste 30 dagen waarschijnlijk een hoop feedback over uw nieuwe website, en met diverse tools kunnen we ook monitoren hoe bezoekers uw website bekijken.

Als we merken dat sommige pagina’s aantrekkelijker zijn dan andere, of als u feedback krijgt van klanten die van waarde kunnen zijn voor de nieuwe website gaan we ook hiermee nog aan de slag. Want een website is eigenlijk nooit af, en verdient continu aandacht om aantrekkelijk te blijven.

En natuurlijk beloven we ook na deze 30 dagen nazorg nog voldoende ondersteuning te bieden. Met onze onderhoudsabbonementen kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen en wensen.

Dat is de kracht van Extreme Webdevelopment.

EEN AANTAL VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN

Extreme Webdevelopment | 2020
info@extremewebdevelopment.nl

KVK    73251631
BTW   NL224759000B01
Bank  NL34 KNAB 0258 0731 28

Algemene voorwaardenPrivacy regelement